27.02.2015 г., 16:53 ч.

Послеслов 

  Поезия » Любовна
481 0 2

Усещаш ли болката в моите вени?

Усищаш ли ярост във мен да пълзи?

Усещаш ли тихите вопли ранени,

в които сърцето ми бавно гори?

 

Нима не долавяш целувката моя,

целувка на влюбен във тебе поет?

Целувка от тихите стихове мои,

целувка на мрачен и тъжен човек.

 

И мъката сива в агония спира

забравила вече какво е любов.

Оставя след себе си кървава диря,

оставя след себе си тоз послеслов.

 

 

© София Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??