Понякога е просто да се мразим
или в престорено безчувствие да зъзнем.
Да мамим любовта си...но напразно -
дори и времето не съумя да я погълне.
В такива мигове главата си полагай
с най-кадифена ласка върху мене.
Сърцето ми да чуеш как залага
с неравния си пулс да те приеме -
обратно - като ангелска икона,
с лика красив на първото ни време.
Венчани да се слеем по закона,
отхвърлил бог и дявол - непотребни!
© Младен Мисана Всички права запазени