27.01.2022 г., 14:13 ч.

Посока в бездна няма... 

  Поезия » Любовна
239 4 8

Една категорична невъзможност,
като от корен расне помежду ни.
Най-лесното е всъщност много сложно. 
Да искаш силно, но да губиш. 
Така, че няма нужда да изчезваш, 
или пък аз да се покрѝвам някъде. 
Сълзите изкопаха бездна, 
а празни, думите са бурен вятър... 
Дали съм доброволна грешка, 
или сърдечна недостатъчност? 
Живота по веднъж ни среща, 
а после в глупави случайности. 
Едва ли ние ще го разберем. 
И нека си остане, неразбрано...
Светът не е за двама. Теб и Мен, 
назад - посока в бездна няма... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 


 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??