1.03.2009 г., 9:41 ч.  

Измама 

  Поезия » Любовна
1171 1 26

Сънувах, че летиш към мен –

през цялата планета:

различен, необикновен –

със огън във сърцето.

 

Една звездичка долетя

и тихо ми прошепна,

че ти ми носиш любовта –

и първа, и последна.

 

Повярвах й, очаквах те,

но тебе все те няма.

Събудих се, поплаках си –

било е сън-измама.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??