8.12.2017 г., 19:42 ч.

Посред нощ 

  Поезия » Любовна
371 0 0

В малките часове нощта

моя прозорец единствено свети!

Другите спят, а в тях тъмнина –

градът е готов за нощен живот!

 

За теб си мисля, докато спиш

как сутрин ще озаряваш лицето

на някого друг, а моето

една самотна лампа огрява!

 

Една луна, грееща и през деня

си ти в моя живот.

Слънцето свети дори в нощта,

в моята стая, мека любов!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??