26.01.2019 г., 0:49 ч.  

Постеля 

  Поезия » Любовна
402 0 2

По бяла постеля,

през бяла постеля

се вижда ефира,

той не изстива,

грее и пее,

и в миг да загине,

отново се стеле,

отново копнее.

 

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??