22.04.2008 г., 15:29 ч.

Посвещение 

  Поезия
960 0 4

            ПОСВЕЩЕНИЕ  
                                                               на К.Тодорова  и  Ат.Свиленов


 Такъв   е  живоът -
   няма  си  що!
  
 Един  маскарад
   и  дяволски   шок!

 Една  изневяра,
  една  суета,
  една  надпревара
  за   дълги  лета...

 И  болни  амбиции,
 от  амбиция  родени.

 Подтиснати  мисли
 с явно  вълнение!

 Потиш  се  наивно
 в  театъра  див,
 а  после пунтираш
 природа  със  взрив!

 Такъв  е  животът!
 Голям   маскарад!

 Играеш с  инстинкти
 и  ставаш  плагиат!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??