6.10.2017 г., 11:13 ч.

Посвещение 

  Поезия » Друга
1398 0 0

Кристиано, Бейл и Модрич!
Рамос, Начо, Карвахал!

Ний сме смели, здрави, мощни –
безпощадният Реал!

Бой! Победа след победа!
Управлява ни Зидан.
До трофеи ни изведе –
от величие тъкани.

Навас, Васкес и Марсело.
Иско чака пак за пас.
И сърцата ни са бели.
И ще бият те за вас.

На митичните трибуни,
на великия стадион.
Пеят смелите си думи,
фенове със грамофон.

,,Hala, Hala!’’, викат лудо.
И пригласят: ,,Nada mas!’’.
Стоп на приказното чудо...
Старт на вечната ни власт!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Творение, посветено на моя любим отбор.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??