14.03.2008 г., 15:16 ч.

Посвещение 

  Поезия » Друга
780 0 4

 

                                                                                                             На Марин

 

Желая ти от все сърце, приятелю,

да срещнеш свойта истинска любов.

Ще я познаеш по това, че идва неочаквано,

и то когато мислиш, че не си готов.

 

Тя за миг света да ти обърне,

да те омагьоса само с поглед...

Утеха да намираш в нейните прегръдки

след поредната плесница на живота.

 

Доброто, лошото и всичко в нея

да намериш сили безрезервно да приемеш.

Да я обичаш много, страшно много -

поне сто пъти повече, отколкото обича мене!

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??