30.12.2012 г., 16:33 ч.

Посветено 

  Поезия » Философска
677 0 6

Гледай всяко цъфнало дърво

със възторга пръв...или последен!

Всеки миг е светло тържество.

И е първа и последна всяка пролет.

 

 

Гледай със очи на гост

този свят с любов създаден!

Чудото във всяко същество познай!

И открий магията на мирозданието!

 

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??