30 dic 2012, 16:33

Посветено 

  Poesía » Filosófica
673 0 6

Гледай всяко цъфнало дърво

със възторга пръв...или последен!

Всеки миг е светло тържество.

И е първа и последна всяка пролет.

 

 

Гледай със очи на гост

този свят с любов създаден!

Чудото във всяко същество познай!

И открий магията на мирозданието!

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??