На Илиана Панова
гр. Стамболийски - обещано
Изискана, приветлива, добра,
прекрасна майка и съпруга,
така достойна, истинска жена
би искала да бъде всяка друга.
Лоялноста ти е приоритет,
с малко думи казваш много,
с респект градиш авторитет,
блестиш със благородство, всяваш строгост.
Интелектът ти е на ниво
по всяко време и момент,
в дилемата, със името живот,
си отпор за всеки опонент.
Явно е и чувството за хумор,
което ти е Божи дар,
като на изящен скулптор
от себе си изваял господар.
Носи в сърцето си звездата,
усмивката и радостта,
задръж завинаги искрата
от извора на младостта.
А всичко друго е в душата,
отдаваща в живота обичта,
орисана ни рано от съдбата,
за да съхраним навеки любовта!
Благодаря ти за трогателния коментар! Безкрайно се радвам, че харесваш произведенията ми!
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени