6.09.2022 г., 7:49 ч.

Посветено /Любовна нощ/ 

  Поезия » Любовна, Еротична
1100 6 9

Ти идваш като сън – ефирна, бяла,

като мадона от картина оживяла

и с влажни устни нежно ме целуваш,

и шепнеш ми, че силно ме жадуваш.

 

Докосваш ме със топлите си длани,

покриваш ме с косите разпиляни

и жарка гръд до моята притискаш,

и пак шептиш, че в себе си ме искаш.

 

Влудяваш ме с прекрасното си тяло,

което в плен е на страстта изцяло,

и всяка фибра негова вибрира,

и с ритъма на любовта пулсира.

 

Въздишки, бурен стон, последен тласък,

в очите ти се отразява лунен блясък,

и сгушена в обятията ми притихваш,

и във съня си кротко се усмихваш.

 

Щастлив съм с тебе моя обич късна,

душата ми за нов живот възкръсна,

и благодарен съм на Бог, че теб те има,

и те обичам, обичам те, Любима!!!

 

 

05.09.2022

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??