3.09.2007 г., 9:23 ч.

Посветено на Една Жена-Никол! 

  Поезия
581 0 10
Срещнах днес случайно
мой идол от сайта,
поговорихме си в скайпа
и като човек много ми допадна.

Явно днес имам Дяволски късмет.
Място не мога аз да си намеря...
 И го заринах с рими безчет
 да го възхвалявам и идеализирам...

Този човек е истински поет
не е авантюрист, нито аматьор.
Тази жена е истински ПОЕТ
и се зове НИКОЛ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??