26.07.2015 г., 12:06 ч.

Посветено на нея... 

  Поезия » Любовна
752 0 2

Съществувам щом дишам, а живея ли питам

Има ли смисъл душа без посока

Мога и много и бързо да тичам,

Но любов в сърцето ми пречи да скоча

 

Имал си, казват, момиче за всичко,

Привлекателно, скромно, даже романтично,

Какво повече искаш от живота да вземеш,

Щом любов  ти е дал – протягай се, вземай!

 

И тука аз вперих очи в туй момиче,

И гледам я – прелест – цвете – кокиче,

А след това тъжно свеждам глава

И мисля за жената на моята душа

 

„Любов ми е дала“ – погледнах ги унил,

Но сърцето, там, долу, иска с друга да съм мил,

Не мога да обичам аз две на веднъж,

Съжалявам, другари, аз просто съм мъж.

© Стефан Б Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ти благодаря !
  • "А след това тъжно свеждам глава
    И мисля за жената на моята душа"

    Поздравления, приятелю! Продължавай да пишеш, определено ти се отдава! Харесах!
Предложения
: ??:??