25.09.2016 г., 8:45 ч.

Посветено на Северина Плачкова 

  Поезия » Философска
791 1 0

Срещнах хора, вселени 

- да, вселени с техните малки слънчеви системи.

Срещнах хора, Бури

- с техните ветрове и порои.

Срещнах хора, Достойни 

- някой не чак толкова.

Срещнах хора, човеци 

- те са рядкост, съвкупност 

от няколко неща

- буря носят, тяхна вселена, Достойни и носят Сърца.

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Госпожо Плачкова, за вас!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??