25 сент. 2016 г., 08:45

Посветено на Северина Плачкова 

  Поэзия » Философская
793 1 0

Срещнах хора, вселени 

- да, вселени с техните малки слънчеви системи.

Срещнах хора, Бури

- с техните ветрове и порои.

Срещнах хора, Достойни 

- някой не чак толкова.

Срещнах хора, човеци 

- те са рядкост, съвкупност 

от няколко неща

- буря носят, тяхна вселена, Достойни и носят Сърца.

© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены

Госпожо Плачкова, за вас!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??