2.09.2011 г., 22:38 ч.

Посветено: Обичам те! 

  Поезия
1225 0 6

Ти много мои редове прочете,

но аз на теб един не посветих.

И съвестта ми някак не почете,

че аз за тебе нямам нито стих.


И седнах аз, с молива и със гума,

обърнах и на страницата бяла ,

но тъй за тебе не написах дума,

ръката някак беше онемяла.


Пред хората аз как да те наричам?

Критици щяха рими да броят.

И затова реших да те обичам,

пък други стихове ще се четат.

 

М. Спасов

© Мартин Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??