12.08.2023 г., 9:43 ч.

Потомците на Алеко 

  Поезия
184 0 0

Каква ги гони Орисия?

Какъв е този съдбовен обрат? –

не като пътешественици,

а като гурбетчии

до Чикаго пътуват

                           и ... (не) назад.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??