2.02.2010 г., 16:04 ч.

Потропват копита 

  Поезия
424 0 0

 

Потропват копита

по калдъръма на времето,

оронват, отравят, заравят,

погребват спомени,

или от пясък надежда

във скулптори сътворяват.

Потропват копита

по калдъръма на времето,

искри от чувства разгарят.

Къде са конете,

изпуснах им повода,

навярно при теб са,

носещи…  вяра.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??