19.01.2017 г., 1:40 ч.

Потъвам във вдъхновение 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
814 2 3

 

 

Потъвам в мислите си

за твоя образ,

потъвам в чувствата си

за твоето сърце.

Ти си с мен в миговете,

когато отсъстваш.

И си насреща винаги,

за да ме усмихнеш.

И сега ме вдъхнови,

както всеки път,

да ти изпея тази песен...

© Сиси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??