Потъвам в мислите си
за твоя образ,
потъвам в чувствата си
за твоето сърце.
Ти си с мен в миговете,
когато отсъстваш.
И си насреща винаги,
за да ме усмихнеш.
И сега ме вдъхнови,
както всеки път,
да ти изпея тази песен...
© Сиси Димитрова All rights reserved.