31.07.2007 г., 23:09 ч.

Потъване 

  Поезия
615 0 2
Изсъхнали спомени и мокри сълзи
удавят живота ни в рима.
Защо пак се случва, ти ми кажи,
нима обяснение някакво има?

Потъващи мисли, без капитан,
на борда се молят безсилни
и плачат, и молят без свян...
С обещания все нарушими.

Залитащи птици по морския бряг
търсят утеха на светло,
а нима светлината е свят,
в който на тъмно погребваш?...

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??