28.05.2006 г., 0:08 ч.

Повест на самоубилите се и загинали поети 

  Поезия
660 0 3

Повест на самоубилите се

 и загинали поети

        

            Самотният поет умря,

душата му се изпари,

а слънцето така и не изгря,

а в облаците някъде се скри.

 

Достойният поет загина,

но кой ли трепва от това?

Завинаги оттук замина,

оставил спомен – своите слова.

 

Красивият поет го няма,

защото не можа да понесе

една безсъвестна измама

която само смърт ще донесе.

 

 

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??