14.03.2012 г., 23:24 ч.

Повярвай 

  Поезия » Любовна
422 0 0

 

- Не съм за теб!
Гласове незнайни шепнат,
навярно без посока скитат
и лутат се напреки мойта воля,
отварят само стари рани,
тревожни думи лаконично трепнат,
потъпкват всичко - без да питат,
и тук, сега, през сълзи моля,
- Махнете се, не сте желани.

- Напротив!
Това, че стигнахме до тук, доказва
силата на вечната любов,
а тя на всеки ще повярва
и ще го хване за ръце,
дори когато слънцето залязва,
го прави с тих, последен зов,
че няма на света по-светла дарба
от тази, да обичаш от сърце.

ОБИЧАМ ТЕ!

© Живко Енев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??