5.10.2012 г., 10:50 ч.

Поздрав за брат ми 

  Поезия » Любовна
10790 0 0

Днес е празник и празнувам,

чуствам се душевно богат,

защото днес, на този ден, роди се

най-хубавият и страхотен брат.

 

И му пращам поздрави далечни,

мили и чистосърдечни,

да си жив и здрав, и истински щастлив,

туй пожелание е от мен,

братчето ми,Честит Рожден Ден!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??