11.09.2010 г., 22:32 ч.

Поздрав за младоженците 

  Поезия » Бели стихове
2462 0 0

Обичате се силно,

ние знаем това.

Но нека с годините

тази обич да става все по-силна.

 

Като камъните

никога да не се троши,

а като здравеца да се

заздрави!

 

Ние пожелаваме ви

всички хубави неща,

да се утроят и да

останат за вечни времена.

 

И никога в новия ви дом

да не влиза майстор

със злобен тон

и коварен поглед!

 

Нека по пътя ви общ,

след този запомнящ се час,

да се утвърди съдба,

осеяна със слънчеви лица!

 

И да няма такъв ден,

в който да не ви върви

и нека никога

да не ви нападат в гръб.

 

Нека от сега и за вечни времена

да ви нападнат само това -

здраве, любовна игра, градина

с щастливи лица...

 

И още лесни моменти от

успешни дела и само

добри компании и

приятелства.

 

Също нека да останете

за вечни времена

с тази огромна красота

и с големи спомени...

 

А тези спомени да бликат

именно от нощта,

в която казахте си свойто "Да"

и то събра вашите сърца...

 

За да постигнете заедно

всяка доброта,

написана в тези кратки слова.

Наздраве!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??