1.09.2017 г., 8:49 ч.

По̀здрави.. 

  Поезия » Любовна
395 0 5


Добро утро, любов! 
Добро утро, надежда!
Добро утро, живот -
мечта, моя и нежност..

Добър ден, красота!
Добър ден, цвете мое!
Добър ден, океан -
тъй, вълнуващ покоя..

Добър вечер, седни!
Добър вечер, да пием!
Добър вечер, кажи -
искаш ли да се скрием?..

Лека нощ, след това!
Лека нощ, слънце мое!
Лека нощ в тишина -
искам изгреви до безброя..

 

Danny Diester
02.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??