27.10.2022 г., 8:45 ч.  

Браво 

  Поезия
174 2 0

Въпреки… че президента

е за Путин във момента,

най-накрая в парламента

се гласува документа:

да изпратим вертолети,

бронетанкови ракети,

всички - стари самолети

и дори… гранатомети

на правителството в Киев,

за да можем всички ние,

малко срам да поизмием

и лицата да открием,

и да бъдем - против раша

в кървавата братска каша.

 

 

 

Юри

Йовев

Октомври

2022 г.

 

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??