Въпреки… че президента
е за Путин във момента,
най-накрая в парламента
се гласува документа:
да изпратим вертолети,
бронетанкови ракети,
всички - стари самолети
и дори… гранатомети
на правителството в Киев,
за да можем всички ние,
малко срам да поизмием
и лицата да открием,
и да бъдем - против раша
в кървавата братска каша.
Юри
Йовев
Октомври
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.