4.03.2014 г., 22:12 ч.

Позитивно настроение 

  Поезия
344 0 1

Зареждам те с позитивно настроение!
Ще ти инжектирам
от моята лудост и веселие.
(вече ме разбираш)
Заразявам те:
със слънчеви усмивки,
щастие на килограм,
пеперуди в корема - всички
от моите ще ти дам.
 Теб издават те очите...
 ... май те хвана.
С настроение аз заредих те
и сега сме двама!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, определено се усмихнах!

    Поздрав, Емилия!
Предложения
: ??:??