14.01.2014 г., 20:00 ч.

Позна ли се? 

  Поезия
444 0 3

Ти си еволюирал паразит!
Огромна грешка на природата!
Отровата си пръскаш по света.
Гадта проклета от съня си!
Груб си, луд си и боклук си!

Навираш пръст в раната кървяща,
спяща жажда за победа над човека...
Полека! Ще си намериш точната секира!
Разбирам точно колко ще те има...

Продажна, мазна, слузеста медуза!
Буза ли подаваш? Малко е за тебе!
Време е да паднеш, не пред мене,
а пред всички!
Да видят сто процента пич в кавички!

Глупакът се наказва с точни думи!
Куршуми в скапаната му порода...
Бога ми, прости му, че го има!
Но нека си пълзи! Пълзи, гадино!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Четейки, ми изплува образът на един "любим" депутат. :D
  • Благодаря! Накои хора си го заслужават!
  • Стана ми хубаво, докато четях този стих, малко хора се осмеляват да изрекат на глас гнева и унищожителната омраза, която изпитват към някой такъв боклук.... браво!
Предложения
: ??:??