9.01.2009 г., 16:11 ч.

Познах те 

  Поезия » Друга
612 0 3
Къс е денят,
забоден върху топлийка
с розова глава...
Дългата вратъвръзка
на следобеда
небрежно стяга възела
от истини...
Натежава ръбът на чашата
в устните...
Път без алтернатива...
Оплетени в мрежа за птици,
часовете агонизират неистово...
На една крачка,
зад бариерата,
цъфтят маргарити...
Познах те,
от другата страна...

© Росица Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??