23.11.2010 г., 22:17 ч.

Познала себе си жена! 

  Поезия » Еротична
853 0 8

Не си ми нужен ти или пък някой друг,
ръцете галят вместо тебе -
онези моите! Горещина и студ
обливат тялото... кое ще ме превземе?!

Ръцете ми са нежни и докосват,
като че с перце по кожата рисуват,
сетивата бавно омагьосват
и никой мъж не ме интересува.

Започвам леки тръпки да усещам,
да потрепервам, тихичко да стена.
Плътта по мене вече е гореща -
познала себе си жена!

Чувството е някак несравнимо -
ръцете ми или да бъда с мъж?!
А тази вечер мога да избирам -
ще се отдам на себе си и есенния дъжд!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??