Блестеше любовта в очите ти
блестеше и в усмивката ти.
И само щом ме заговаряше,
аз бях вече толкова щастлива.
Блестеше любовта в очите ти,
блестеше и в усмивката ти...
И нямаше друго вдъхновение
в което да живея така...
© Тита Всички права запазени