14.05.2010 г., 23:44 ч.

Познаваш ли... знаеш ли… 

  Поезия » Любовна
770 0 0

Знаеш ли как нощем се будя и отново плача за теб?

Знаеш ли как очите ми те търсят всеки ден?

Знаеш ли какво е да мечтаеш, без да знаеш защо?

Познаваш ли онази болка, която те изгаря ден и нощ?

Познаваш ли онази безсилност, която те измъчва и раздира?

Познаваш ли онези разплакани очи, които не знаят що е любов?

Знаеш ли как страда моята душа.

Знаеш ли какво е да си наранен?

Знаеш ли как се иска забранена любов?

Познаваш ли неизказаните думи, които искам да ти кажа?

Познаваш ли изпълнените с надежда погледи?

Познаваш ли сънищата ми, които са уморени от болката за теб?

Знаеш ли какво е да си тъжен всеки миг?

Знаеш ли какво е да са ти откраднали усмивката за цял живот?

Знаеш ли какво е да искаш, а да не можеш?

Познаваш ли... знаеш ли за едни очи, които искат да гледат само теб?

Познаваш ли... знаеш ли за една любов, която иска само теб?

Познаваш ли... знаеш ли за едно сърце, което умира зарад теб?

Едно сърце, което никога не ще ми върнеш... знаеш ли...

 

 

(За Оги)

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??