14.06.2012 г., 10:05 ч.

Позови ме 

  Поезия » Любовна
694 0 7

Позови ме горещо, по име,

aз c последния лъч ще вляза.

В прегръдките свои вземи ме,

тихо щом денят залязва…

 

Нощта като девствена струна

пее, докоснала тихо звездите.

Нима любовта спи непробудна,

ранила до болка мечтите?

 

Луна, заченала от обич невинна,

носи чувствата ми към теб.

Cлънчев сноп, целувка немирна,

греха пробуждат в трепет.

© Нигяр Хамидова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??