15.07.2012 г., 13:27 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Любовна
615 0 0

Позволи ми да съм капка нежност
от извора безкраен.
Да бъда любовната ти наслада
в света огромен.

Позволи ми да съм нежно цвете
в твоите ръце.
Да бъда букетът любовен 
в твоето сърце.

Позволи ми да съм птиче малко,
реещо се в небесната шир.
Да бъда пъстроцветна пеперуда,
пърхаща с криле около теб.

Позволи ми да съм  всичко свято,
що е на този свят.
Да бъда твоята любима чак до гроб. 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??