Позволи ми да съм капка нежност
от извора безкраен.
Да бъда любовната ти наслада
в света огромен.
Позволи ми да съм нежно цвете
в твоите ръце.
Да бъда букетът любовен
в твоето сърце.
Позволи ми да съм птиче малко,
реещо се в небесната шир.
Да бъда пъстроцветна пеперуда,
пърхаща с криле около теб.
Позволи ми да съм всичко свято,
що е на този свят.
Да бъда твоята любима чак до гроб.
© Дени All rights reserved.