13.11.2007 г., 8:35 ч.

Позволих ти -случайно 

  Поезия » Любовна
753 0 20

Позволих ти

            да нахлуеш в живота ми

                        случайно.

Позволих ти

            да нарушиш съня ми

                        неволно.

Позволих ти

            да ме желаеш

                        в мечтите си.

Позволих си

            да направя първата крачка,

                        влюбено.

Позволих си

            да мисля за теб

                        постоянно.

Позволих си

            да плача тихо, когато не чуваш,

                        усещайки.

Позволих ти

            да ме търсиш, за да ми кажеш нещо,

                        усмихвайки.

Позволих ти

            да ме намираш, когато съм далеч,

                        но толкова близо.

Позволих си

            да споделям мечтите ти,

                        за да сме заедно.

Позволих си

            да те целувам тайно,

                        в съня си.

Позволих си

            да ти напиша: Липсваш ми!,

                        с надежда.

Позволих си

            да ти кажа да не пишеш : Сбогом!

                        - помоли ме.

Позволих си

            да не гася огъня, който ти разпали,

                        изгаряйки.

Позволих ти,

            зная, че боли…

                        - търпима е болката,

                                    родена от мечтите ни!

Защото си позволих

            да се почувствам щастлива с теб!

 

NG/nnn

11. 11. 2007

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??