23.01.2011 г., 14:02 ч.

Прагът към Безсмъртието 

  Поезия » Философска
681 0 10

Ти си вратата към Вечността.

Ти си прозорецът към Безкрая.

Ти си прагът към Безсмъртието.

Аз съм малкото, ограниченото,

аз съм човешкото, несъвършеното.

Но вече вървя по пътя

към светлия връх...

И един ден, когато

безрезервно застана на прага Ти,

безусловно отворя вратата Ти,

и бездиханно полетя

през Твоя прозорец,

тогава наистина ще се родя

и истински ще се осъществя!

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??