Ситен прах
се сипе
в забравата
на настоящето,
набива страх
в очите,
загърбили
безгласното...
Крещи
и обвинява,
с древни
заклинания
бълва
до забрава
тежки
тълкувания!
***
Ситен прах -
от стари снимки,
сбрали мъката
на отминаващото...
19.03.08
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени