16.10.2008 г., 17:50 ч.

Прах 

  Поезия » Друга
402 0 0

 

 Прах

 

Усещаш ли спомена...
вътре в душата си?
Търсиш ли чувствата...
пропити с коварство?
Мразиш ли погледа...
потънал в забвение!
А искаш да пееш...
до осквернение.
Прости ми тази изящност!
Прости ми и пак се надявай!
Ще бъдеш и ти мойто смирение...
че пак и сега на прах ще останем.

© Начко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??