22.02.2024 г., 10:15 ч.

Пранги и намордник 

  Поезия
109 0 0

 

 

В кал до коленете газим,

в непоносима блатна смрад.

Елит с престъпни метастази,

ни управлява на инат.

 

Уж рицари в масонски ложи,

а зад маските си - тарикати.

Свалят ли овчите си кожи,

са все на прицел компроматен.

 

Охранен търтей - партиен ас,

е в "сглобка" с мутра и с негодник.

Катарзис ли, е...не на нас,

пранги трябват и намордник.

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??