3.02.2011 г., 17:19 ч.

Прашец издишан... 

  Поезия » Бели стихове
1331 2 3

~*~ На моя Любим Винсент!

 

 

Песъчинка в лист съм тих~*

 

Прашинка от Вселенски прах

Сърдечен...

 

Точицата седма

От калинков стих~*

Дъх десети в песен...

 

~*~

 

Корона съм за моя

Нежен Принц...

 

Венец от Блян~*

Красящ косите на Телец...

 

Царица съм на Бала Звезден~*

 

~*~

 

И пак съм струна...

 

И пак съм вик...

 

И ПАК СЪМ ЯРЪК КЛИК!

Клавиш танцуващ~*

И гоблен извезан...

 

От пръстите на Утро

Във Небе...

 

СЪЛЗА СЪМ ДНЕС

~*~

А Утре ще съм Стълб...

 

МИГ

ТЪЙ ДЪЛЪГ ЩЕ СЪМ~*

Че ще можеш

да се видиш в мен...

От времето, когато

бил си само стон...

До днес~

заслужил право на венец

От Ангелски ръце поднесен

~*~

 

ПЕСЪЧИНКА

В лист съм тих

 

Кристалче захар~*

 

Намокрен пух

На лятно птиче

Дето в Зима пее...

 

Рисунък във море съм~*

 

Цвят във Есен...

И лале във студ~*

 

Писец

отдаващ себе си на ТЕБЕ...

изпридащ в словото си

Чувства със дантелен вкус

~*~

Рисуващ по поле

От песен~*

 

Аз Златното ключе

За Теб съм ТУК...

И скрито съм

В Сърце момичешко от плът,

Някога било Сърце на Ангел~*

 

 

02 Февруари от 2011 г

из моите

сантиментални страници

Мъничко прашец издишан

~*~

П.П.

 

Короната на Времето повдигнах...

Поставих я на твоята глава~*

Че Цар прилича ти да бъдеш!

Царуващ в моята душа~*

 

 

Л-Е

 

Пазя Сърцето ти, Любов!

 

Имаме толкова малко живот

И в него разполагаме само

С ВРЕМЕ ЗА ОБИЧАНЕ!!!

 

http://www.vbox7.com/play:a6f0adf2

 

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??