19.09.2010 г., 17:29 ч.

Прашен залез 

  Поезия » Любовна
1620 1 13

кротна се

дълго отсъствие

в него

една полуусмивка

русолява

неразказано лято

и няма как

да не си отида

няма нищо

за дописване

само спомняне -

за него

не са нужни двама...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??