Sep 19, 2010, 5:29 PM

Прашен залез 

  Poetry » Love
1624 1 13

кротна се

дълго отсъствие

в него

една полуусмивка

русолява

неразказано лято

и няма как

да не си отида

няма нищо

за дописване

само спомняне -

за него

не са нужни двама...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??