30.12.2023 г., 10:01 ч.

Прашинка е всеки човек 

  Поезия » Философска
205 2 9

Преди, сега и после,
три измерения на времето,
но винаги един е мостът
на пътя ни и носи ни течението
на нашия живот.

Преди, сега и след.
До знака стоп!
А светът върви си и без теб...

 

15.12.2023.

 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??