Dec 30, 2023, 10:01 AM

Прашинка е всеки човек 

  Poetry » Phylosophy
204 2 9

Преди, сега и после,
три измерения на времето,
но винаги един е мостът
на пътя ни и носи ни течението
на нашия живот.

Преди, сега и след.
До знака стоп!
А светът върви си и без теб...

 

15.12.2023.

 

 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??