Красива съм
ни повече,
нито по-малко
от чужда, желана жена,
с която размина се.
Жалко?!
Не.
Прекрасно е всичко това.
Красива?!
Що не питаш мъжа ми,
какво мисли за твойта „змия“?
Убедена съм, същото.
Квит сте.
Се ла ви!
Усмихни се сега!
Валентина Йосифова
25.06.2015 г.
© Валентина Лозова Всички права запазени